Mellom 46 og 50 års alder

Eggdonasjon/Tandembehandling/Eggdonasjonsbehandling med PGS-testing
Når kroppen begynner å bli lat i forhold til å produsere egg og kvaliteten på eggene når sitt laveste punkt, kan kvinnen ikke bringe fram sitt eget avkom lenger. Av den grunn har evolusjonen innen medisin oppdaget givere som en mulighet til å lure vår biologiske klokke. Kvinnen er fortsatt - med litt hjelp fra vår side - i stand til å føde barn og gi opphav til et nytt menneske.

Det er ikke noen enkel beslutning å ta, men en kvinne som bestemmer seg for denne løsningen, glemmer alltid alle bekymringer og den frykten hun kjenner i øyeblikket når hun får høre de første hjerteslagene og enda mer når små føtter eller en liten hånd begynner å berøre dem fra innsiden og etterlater merker på magen.
 

Hvis kvinnen har et sterkt ønske om å bruke sine egne celler til befruktning og hennes reproduktive helse tillater dette, er det en mulighet til å prøve en ny tilnærming, kalt tandembehandling - en kombinasjon av egne egg + donoregg i donorsyklusen. Korrelasjonen mellom egne egg og donoregg i en slik behandling varierer, avhengig av kvinnens reproduktive helse i denne perioden av hennes liv.
 

Vår klinikk har muligheten til å velge ut en individuell donor blant 110 kvinner som er testet og godkjent av våre klinikkspesialister (fagperson på området reproduksjon, genetiker, psykiater/narkolog). Mer om våre givere du kan lese i eggdonasjonsprogrammet  
 

Dersom graviditet av ukjente grunner ikke inntreffer, selv i løpet av donorsyklusen, anbefales eggdonasjonsbehandling med PGS-testing (genetisk screening av embryoer før implantasjon for å velge ut for overføring bare genetisk friske embryoer som ikke er bærere av mutasjoner).
Kontakt våre pasientbehandlings-koordinatorer:
Jelena Silkalna
Jelena Silkalna
Kontakt!
Marina Valetko
Marina Valetko
Kontakt!
Nadia Hrolenko (ex Runce)
Nadia Hrolenko (ex Runce)
Kontakt!
Zita Gaidule (på barselsorlov)
Zita Gaidule (på barselsorlov)
Kontakt!

Følg oss i sosiale medier
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call