Kunstig befruktning (in vitro fertilisering; assistert befruktning) ble en av det siste århundrets største oppdagelser


Behandling gjennom kunstig inseminering

Kunstig befruktning (assistert befruktning) er en snill for assistert befruktning der egget blir befruktet in vitro (utenfor kroppen).
Framgangsmåte starter ved at kvinnen må ta medisiner som stimulerer eggproduksjon. Deretter, ved hjelp av en ultralyd-guidet nål, eggene hentes (flere egg) under lokalbedøvelse. Etter in vitro fertilisering, befruktede egget settes inn i livmoren (kvinnens kropp). Etter to uker (10-14 dager) tas det en blodprøve for å se om kvinnen er blitt gravid.  

IVF Riga-klinikken tilbyr et komplett spekter av diagnostiske, rådgivende og terapeutiske intervensjoner som kan bidra til å rette opp og gjenopprette reproduktiv funksjon. Ved IVF Riga-klinikken kan pasientene gå gjennom undersøkelser som er nødvendige for diagnostisering og behandling av ufruktbarhet. Etter å ha mottatt resultatene, kan det være klart om det er nødvendig å bruke assistert reproduksjonsteknologi eller ikke. I mange tilfeller gir en kompetent og raskt valgt behandling et par en sjanse til å unnfange et barn på naturlig måte. Dessverre skjer det også at årsaken til ufruktbarhet er ukjent, eller at selv om den blir funnet, vedvarer problemet til tross for medisinering eller kirurgi. Selv i slike tilfeller har disse parene fortsatt en sjanse til å unnfange et barn ved hjelp av kunstig befruktning. In vitro-befruktning (IVF) og -modifisering er den mest effektive teknikken for å behandle ufruktbarhet (ufrivillig barnløse).

Kunstig befruktning: IVF Riga-klinikken har allerede hjulpet mange familier til å få oppfylt sine drømmer om å bli foreldre ved hjelp av kunstig befruktning (ART; assistert befruktning). IVF Rigas prioriteringer er et profesjonelt, godt trent personale, bruk av moderne high-tech-utstyr, samt en individuell tilnærming. Alle disse tingene har hjulpet oss til å oppnå hovedmålet - å hjelpe kvinner til å bli gravide!

Populære kunstig befruktning (in vitro fertilisering; assistert befruktning) teknikker:

  • IVF (in vitro-befruktning)
  • ICSI (sædinjeksjon direkte inn i eggets cytoplasma, fulgt av å føre det direkte inn i livmoren)
  • Intrauterin-inseminasjon (IUI) (prosedyren utføres hvis egglederne ikke er ødelagt, men sæden har dårlig kvalitet og befruktning på naturlig måte er umulig (på grunn av redusert mobilitet, motilitet eller sædcellekonsentrasjon)
  • sæddonasjon (ved hjelp av donorsæd)
  • eggdonasjon (ved hjelp av donoregg)

Kunstig befruktning: for en vellykket kunstig inseminasjon, er det viktig å etablere en nøyaktig diagnose. Det er derfor legen din trenger resultatene fra hver enkelt parets undersøkelse. Du og partneren din kan komme til IVF Riga- klinikken før behandling og ta alle nødvendige tester. For din bekvemmelighets skyld, kan du - hvis du ønsker det - gå gjennom alle nødvendige tester ved en annen klinikk som ligger nærmere deg, og sende resultatene til din behandlende lege ved IVF Riga-klinikken.

 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call