Akupunktur og planlegging av graviditet

IVF Riga
https://www.ivfriga.no/nyheter.html2015-07-23

Akupunktur som en behandlingsmetode

Akupunktur (terapi ved hjelp av nåler), som er en av de eldste behandlingsmetodene i tradisjonell kinesisk medisin, ble offisielt anerkjent av WHO (Verdens helseorganisasjon) i 1979. Etterhvert som det utvikles høyteknologi innen medisin, fortsetter akupunktur å nyte sin popularitet, ettersom den har en helbredende effekt på kroppens indre systemer. Denne metoden er helt trygg og viser gode resultater.

Når en planlegger å bli gravid er det viktig å forberede kroppen på en så spennende og flott hendelse; et riktig kosthold og en sunn livsstil er de viktigste faktorene som de framtidige foreldrene må huske på. En mor som gjør seg klar til å bli gravid bør prøve å unngå stress og negative følelser, fordi dette kan påvirke kroppens generelle tilstand og føre til problemer med å unnfange et barn.

Akupunktur kan bidra til å øke immunforsvaret, samt styrke nervesystemet og kroppens forsvarssystemer. Akupunktur har også en positiv effekt på kroppens stoffskifteprosesser og energibalansen.

Forskning har vist at akupunktur gir positive resultater ved at den gjenoppretter og styrker ens helse. Akupunktur har blitt brukt med suksess til forebygging av sykdommer og som en adjuvant behandling i mer enn 5000 år.

Det er viktig å merke seg at en behandlingsøkt med akupunktur kun bør utføres av en erfaren spesialist. iVF Riga-klinikken tilbyr tjenester utført av en kvalifisert terapeut med mange års erfaring innen behandling ved hjelp av akupunktur.


Back
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call