Den 8. internasjonale IVIRMA-kongressen

IVF Riga
https://www.ivfriga.no/nyheter.html2019-04-10

Fra den 4. til den 6. april 2019 besøkte iVF Riga-klinikkens medisinske direktør og ledende spesialist på reproduktologi, Dr. Violeta Fodina, leder av embryologisk laboratorium og kvalitetssystemets overordnede, Evija Pīmane, og molekylærgenetiker Dace Bērziņa den 8. internasjonale IVIRMA-kongressen i Palma de Mallorca i Spania.
I år samlet reproduktiv medisin på høyeste nivå de internasjonalt mest anerkjente talerne fra forskjellige land for å snakke om nye fremskritt og resultater fra den nyeste forskningen innen reproduktiv medisin og dele de mest innovative teknikkene. Kongressen retter perspektivet mot nåtiden og framtiden, full av gode muligheter og utfordringer for alle fagfolk som arbeider innen reproduktiv medisin.
De viktigste sakene som ble diskutert på kongressen var undersøkelser og det som er oppnådd når det gjelder personer som responderer dårlig; ovarieforyngelse; det å gjøre pasienter bedre forberedt på IVF-sykluser; fokusere på problemene med polycystiske eggstokker; graviditet etter IVF - observasjon og funksjoner; nåværende problemstillinger knyttet til andrologi; nye alternativer for bevaring av fruktbarhet hos kreftpasienter...
Etter å ha besøkt denne kongressen, var iVF Riga-klinikkens lag overbevist om at vi jobber og utvikler oss i riktig retning, idet vi kombinerer iVF og genetikk og bruker de nyeste tilnærmingene og teknologiene for bedre resultater.


Back
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call