Den årlige PGDIS-konferansen i Bologna

IVF Riga
https://www.ivfriga.no/nyheter.html2016-05-17

Den årlige PGDIS- (Internasjonalt selskap for preimplantasjonsdiagnostikk) konferansen ble holdt i Bologna i Italia fra den 8. til den 11. mai 2016. Den samlet ledende spesialister på embryotesting før implantasjon fra hele verden. Årets PGDIS-konferanse ble fulgt av Dr. Liene Korņejeva, medisinsk genetiker ved IVF Riga-klinikken, og Ludmila Voložonoka, molekylærgenetiker ved IVF Riga-klinikken.

Målet med konferansen var å diskutere framskrittene som er oppnådd og skissere fremtidsutsiktene for en mer effektiv tidlig diagnostisering av genetiske avvik. Resultatene av studiene som ble presentert viser en særlig rask utvikling av metoder som brukes på dette feltet for en mer nøyaktig og raskere tilpasning av undersøkelses- og behandlingsplanen for hver familie som er stilt overfor en genetisk abnormitet, for dermed å gjøre veien til en vellykket barnefødsel kortere.

Vi var stolte av å kunne registrere at den teknologien som er tilgjengelig i Latvia (ved IVF Riga-klinikken) og det daglige arbeidet spesialistene utfører er i stand til å levere konkurransedyktige resultater og gi pasienter muligheter til behandling og undersøkelse i verdensklassen.


Back
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call