Den andre medisinutstilling med internasjonal deltakelse Med Expo - 2015

IVF Riga
https://www.ivfriga.no/nyheter.html2015-10-12

Den andre medisinutstilling Med Expo - 2015 fant sted i Pskov i Russland fra den 2. til den 3. oktober 2015. Arrangementet kunne oppvise aktiv deltakelse fra medlemmer av helseteam-alliansen Baltic Care: iVF Riga-klinikken for behandling av ufruktbarhet og reproduktiv genetikk, Latvisk-amerikansk øyesenter (LAAC) og det medisinske selskapet ARS.

Besøkende på utstillingen ble utstyrt med detaljert informasjon om de tjenestene som tilbys av klinikker og helsetjenesteforetak fraLatvia, Litauen, Estland og Russland.

Konferansen “Innovasjon innen helsevesenet. Regionale initiativer. Utvikling av betalte tjenester ved helsefasiliteter” ble organisert og holdt som en del av arrangementet. Konferansen tok sikte på å spre informasjon om optimal praksis under anvendelse av ny teknologi og behandlinger samt utveksling av yrkeserfaring. iVF Riga-klinikken utarbeidet en presentasjon under konferansen for å dele informasjon om de tjenestene som tilbys, inkludert unike fordeler og innovative teknologier som brukes aktivt på klinikken.


Back
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call