Hva er dårlig ovarierespons?

IVF Riga
https://www.ivfriga.no/nyheter.html2020-02-27
Når en kvinnes eggstokker mister sitt reproduktive potensiale, kan det føre til ufruktbarhet. Vi vet at ovariereserven avtar med alderen - men det er ikke den eneste grunnen! Ut fra vår erfaring, kan dårlig eller negativ respons på stimulering av eggstokkene oppstå i ganske ung alder, og omvendt kan kvinner i framskreden morsalder (over 38 år) ha en normal eggstokkreserve og god respons på stimulering. Derfor er årsaken til den dårlige responsen ikke bare en nedgang i eggstokkreserven med alderen; den kan også være forårsaket av mulige genetiske forstyrrelser, medisinsk behandling, og miljøfaktorer som fører til ovariesvikt i ung alder.
Se på tabellen og tenk på hvor mye du må anstrenge deg for å oppnå en euploid blastocyst (5. dags embryo med et normalt sett med kromosomer) og et høyt ønsket svangerskap!

Ett av kriteriene for vurdering av ovariereserven er AMH (Anti-Muller-hormon). Det normale nivået av AMH er 0,4 - 4,0 ng pr. ml. Hvis AMH er høyere, indikerer dette dårlig funksjon i eggstokkene, noe som knyttes til multifollikulære eggstokker eller polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Dersom AMH er lavere enn normal, indikerer dette en lav oocyttreserve.
Det andre kriteriet er FSH, et hormon som stimulerer follikkelvekst. Hvis FSH > 12 mIU pr. ml, responderer eggstokkene dårlig på kroppens behov og vil respondere dårlig på medikamenter for stimulering.
Det er mange flere detaljer som til slutt påvirker antall oocytter oppnådd under IVF.
Uansett, hvis #dårligovarierespons fastslås hos deg - vær sikker: iVF Riga-klinikken kan hjelpe deg! Vi har vår egen taktikk for behandling av pasienter med dårlig respons; individuelle behandlingsplaner for hver enkelt pasient utvikles og realiseres, og vi har oppnådd veldig gode resultater!
Så ikke nøl med å kontakte oss! iVF Riga-klinikken, Zaļā Street 1, 2. etasje, telefonnr. +371 67 111 117; +371 25 641 022

Back
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call