Navneendring

IVF Riga
https://www.ivfriga.no/nyheter.html2014-07-07

Kjære pasienter,

på grunn av utvidelse og etablering av to store avdelinger – Genetikk-sentret og Bank for genetisk materiale, skifter Ava Riga-klinikken med virkning fra den 22. juli 2014 navn til iVF Riga.

Med innføringen av den nye merkevaren - iVF Riga -, vil Ava Riga bevare hele opplevelsen, som har vært et grunnlag for klinikkens foregående aktiviteter, og supplere den med ny kunnskap og nye evner.

Vi er stolte over og glade for å gi deg beskjed om at vi åpner to nye og unike avdelinger:

  • Et genetikk-sentrum som tilbyr rådgivning med en genetikk-spesialist og som utfører testing av befruktede egg ved hjelp av preimplantasjons-diagnostikk (PGD) ved hjelp av CGH-metoden. Denne teknikken gjør det mulig å identifisere mulige helseproblemer for barnet før embryo overføres til livmorhulen i løpet av IVF-syklusen.
  • Offisiell bank for genetisk materiale (sæd, egg og embryoer) som er den eneste av sitt slag i de europeiske landene. Banken vil bli brukt til lagring av kjønnsceller fra både pasienter og givere.

Alle kontrakter og avtaler some r inngått med Ava Riga-klinikken vil forbli gjeldende etter endringen av navnet til iVF Riga. Klinikken - som ledes av Dr. Violeta Fodina - vil forbli på sitt nåværende sted på Zaļā-gaten 1 i et rolig område i Riga sentrum.

På grunn av utvidelse av klinikken, har dens team vokst til å omfatte noen av de mest erfarne ekspertene innen medisin, genetikk og embryologi.

Etter å ha hatt suksess med behandling av ufruktbaret, er vi hele tiden i ferd med å videreutvikle og utvide, samtidig som vi vil legge vekt på kvaliteten på tjenestene.


Back
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call