Sæddonasjon (donorsæds-) program

Sæddonasjon i iVF RIGA

iVF Riga tilbyr deg sæddonasjon behandling (kunstig insemineringsbehandling med donorsæd). Vi bruker nedfrossede donorspermier fra Den europeiske sædbanken, samt vår lokale sædbank med sæd fra over femti givere.

Vår pasientkoordinator vil gi deg full støtte over telefon eller e-post før og etter din IVF-behandling (med giver av egg-/sæd eller uten slik giver).
iVF Riga har utviklet et nært samarbeid med norske gynekologer. Derfor vil vi hjelpe deg med ultralydkontroller i løpet av IVF-behandling og anbefale deg en ultralydspesialist i ditt eget land og kontrollere resultatene av ultralydsundersøkelser. Vi har et apotek på vår klinikk der du kan kjøpe alt av foreskrevne medisiner under ditt besøk på vår klinikk.

Sæddonasjon

Behandling med bruk av sædceller fra donor gr en mulighet til å bli gravid og få eget barn også for par i tilfeller der spermatozoon ikke kan benyttes til befruktning. En slik behandling kan også være aktuell for enslige kvinner og for par der begge er kvinner og ønsker å bli mødre.

Sæddonasjon – det juridiske aspektet

I overensstemmelse med latvisk lovgivning kan enhver mann i en alder fra 18 til 41 med god fysisk og psykisk helse bli særdonor. Nødvendige undersøkelser før deltakelse i programmet omfatter følgende: Tester for diagnose på infeksjoner, syfilis, AIDS, hepatitt-B og -C, gonore, trichomonas, så vel som genetisk testing (karyotype) og en psykiatrisk undersøkelse.

Sæddonasjon - til mottakeren

Du kan velge egnet sæd basert på donorens kriterier.

iVF Riga tilbyr å bruke donorsæd for behandling av ufruktbarhet ved hjelp av:

  • Prosedyren ICSI (intracytoplasmisk sædinjeksjon)
  • Prosedyren IUI (intrauterin inseminering)
  • Donasjon av embryer/adopsjon (bruk av donoregg og donorsæd).
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call