Nedfrysning av sæd

Nedfrysning av sæd i iVF RIGA

Du har muligheten til å velge prosedyren knyttet til nedfrysning av sæd i løpet av ditt første avtalte møte på vår klinikk, noe som vil bidra til å spare tid og redusere antallet turer til Riga. Du kan også få fryst ned sæd med tanke på lengre tids lagring hos iVF Riga. Vi kan oppbevare ditt genetiske materiale nedfryst i 10 år.

Nedfrysning av sæd

Av en rekke ulike årsaker vil det kunne være nødvendig å gjennomføre prosedyren med nedfrysning av sæd for å redusere antallet pasientbesøk. Det er mulig å få utført denne tjenesten i løpet av første avtalte møte, evt. til en hvilken som helst annen avtalt tid. Det er nødvendig at du tar med deg resultatene for blodprøver som viser testresultater for infeksjoner (HIV, hepatitt-B og -C, samt syfilis), som ikke er eldre enn seks måneder.

Indikasjoner for kryopreservasjon av sæd:

Medisinske indikasjoner:

  • Utsatthet for risikoer for reproduktiv helse på arbeidsplassen
  • Dårlige testresultater når det gjelder sæd. Nedfrysing av sæd gir mulighet for akkumulering av den nødvendige mengden sæd over flere ledd for å gjennomføre et kunstig befruktningsprogram
  • Behandling med medisiner som kan påvirke reproduktiv helse, som for eksempel cellegift og strålebehandling, hormonbehandling osv.
  • Kommende operasjon med traumatisk effekt på testikkelvev
  • Lagring av sædceller som biologisk materiale for diagnostiske formål og terapeutiske prosedyrer
 
Ask your questionclose
* - Felt som må fylles ut
Call